Potrebno:
- 200 g bele čokolade
- 10 bronhi bombona
- 1 dl slatke pavlake
- 3 kašike ulja
Priprema:
- 150 g čokolade otopiti sa tri kašike ulja. Silikonsku modlu za praline premazati otopljenom čokoladom, pa staviti u zamrzivač da se stegne. Zatim ponoviti postupak premazivanja i hlađenja još dva puta.
- Izlomiti 50 g čokolade, preliti sa slatkom pavlakom i ubaciti bombone. Staviti na ringlu da se otopi, sve vreme mešajući, dok se bombone ne istope. Skloniti sa vatre i sačekati desetak minuta da se prohladi, povremeno promešati. Modlice napuniti smesom sa bombonama, ali ostaviti par milimetara prazno. Ostaviti u zamrzivač da se stegne, pa sipati ostatak otopljene čokolade. Kada se stegne izvaditi iz kalupa.
Нема коментара:
Постави коментар