Sastojci za korpice:
120 g maslaca, 100 g šećera u prahu, 200 g čokolade za kuvanje.
Sastojci za punjenje:
Po želji lešnici, bademi, kikiriki, višnje itd.
Dekoracija:
60 g maslaca, 60 g čokolade.
Priprema:
Na tihoj vatri otopiti maslac, pa dodati šećer u prahu i izlomljenu čokoladu. Mešati dok se čokolada ne istopi i sastojci sjedine. Puniti male papirne korpice do pola, pa staviti punjenje po želji i dopuniti korpice čokoladom. Ostaviti da se ohlade i stegnu. Umutiti maslac sa otopljenom čokoladom, pa dekorisati čokoladne korpice.
120 g maslaca, 100 g šećera u prahu, 200 g čokolade za kuvanje.
Sastojci za punjenje:
Po želji lešnici, bademi, kikiriki, višnje itd.
Dekoracija:
60 g maslaca, 60 g čokolade.
Priprema:
Na tihoj vatri otopiti maslac, pa dodati šećer u prahu i izlomljenu čokoladu. Mešati dok se čokolada ne istopi i sastojci sjedine. Puniti male papirne korpice do pola, pa staviti punjenje po želji i dopuniti korpice čokoladom. Ostaviti da se ohlade i stegnu. Umutiti maslac sa otopljenom čokoladom, pa dekorisati čokoladne korpice.
Нема коментара:
Постави коментар