Potrebno:
- 4 sveža krastavca
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 1 čaša jogurta
- 800 ml kisele pavlake
Priprema:
Krastavac dobro oprati (ne ljuštiti ga), pa izrendati na krupno. Dodati sitno izrendan beli luk, pavlaku i jogurt i sve lagano sjediniti. Držati u frižideru par sati da se spoje svi ukusi.
Možete dodati sveže seckanu mirođiju i malo maslinovog ulja, ali to je stvar ukusa. Meni je savršena upravo ovakva. Idealno se slaže sa piletinom.
- 4 sveža krastavca
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 1 čaša jogurta
- 800 ml kisele pavlake
Priprema:
Krastavac dobro oprati (ne ljuštiti ga), pa izrendati na krupno. Dodati sitno izrendan beli luk, pavlaku i jogurt i sve lagano sjediniti. Držati u frižideru par sati da se spoje svi ukusi.
Možete dodati sveže seckanu mirođiju i malo maslinovog ulja, ali to je stvar ukusa. Meni je savršena upravo ovakva. Idealno se slaže sa piletinom.
Нема коментара:
Постави коментар